/ Verden / Tyskland / Hamburg / undefined / Hamburg
EnglishNorskDeutchItalianoFrançaise

Bacardi-Rumble

Hamburg, Hamburg, Tyskland
0.2km|0m ◢ ◣ 35m|16.11.2019

Beskrivelse

Stiinngangen er til høyre bak Kaiserstuhl-steinen. Stien er en smal, vanskelig natursti med tekniske svinger og off-camber partier, etterfulgt av et lite steinfelt og høydepunktet av en bonerstokk i enden.

Historie:

Det var opprinnelig 5 løyper i denne skråningen, men siden vi også måtte og ville nærme oss skogen, ble vi enige om en løype med mye karakter. Siden denne stien begynner nøyaktig på den første stien som er bygget i denne skråningen (ølbokser buldrer - navnet ble til fordi vi fant en ølboks og en Robo-Rumble-spill-CD mens vi bygget) og vi går den nye ruten over en Bacardi-flaske, navnet var klart.

Turforslag:

Rød tur: https://trailguide.net/5794

Boner Log am Ende des Bacardi-Rumble
Foto: DD

Siste anmeldelser

5/5
Timo Moe rangerte Bacardi-Rumble episk. Zu Recht ist dies ein Expert Track. Sehr enge Passagen recht technisch. Dachte den nehm ich mal eben mit aber mal eben ist das nicht. Freue mich das die Zuteilung der Schwierigkeitsstufen tatsächlich den Anforderungen entspricht. Also Vorsicht, expert ist wirklich expert! Zur Zeit viele gestürzte Bäume auf den Trail, teilweise schwer zu erkennen. 11.sep.2020