/ Verden / Norge / Viken / Jevnaker
EnglishNorskDeutchItalianoFrançaise

Stisykling i Jevnaker, Viken, Norge

I Jevnaker finner du 5 stier med en total lengde på 10 kilometer. Planlegg sykkelturen på de beste stiene med GPX-spor, bilder, beskrivelser og høydeprofiler. Filtrer for de best rangerte stiene, eller velg passende vanskelighetsgrad for å finne de beste stiene for ditt eventyr. Bruk Trailguide-appen til å se GPS-posisjonen din og navigere for å finne frem.

Jevnaker, Viken
1.8km | 10m ◢ ◣ 115m

West side story

Fin halveisnedkjøring. Ekstra fin i kombo med Traversen Ø/V og Downkøntrien. Litt bortover og småkruxing inn til Jørnsbråtsetra. Teknisk flyt stort sett nedover derfra.
Jevnaker, Viken
1km | 3m ◢ ◣ 93m

Downkøntrien

Morsom sti som forbinder Veståsen og Eggemoen NB: Vil du ha mer? Kjør i kombo med West Side Story og Travers Ø/V. Stort sett flyt bortsett fra et litt rufsete parti i tilknytning til et hogstfelt omt…
Jevnaker, Viken
0.5km | 0m ◢ ◣ 18m

Traversen Ø/V

Kort snutt over til Downkøntrien og Eggemoen. Litt småteknisk noen steder, men stort sett veldig grei sti. Kan være litt bløtt enkelte steder.
Jevnaker, Viken
0.6km | 2m ◢ ◣ 34m

Travers V/Ø

Kort snutt med en liten morsom nedkjøring før man kommer ut på grusen over Bergermarka boligfelt. Fin i kombinasjon med Travers Ø/V som en liten ekstrarunde på vei opp eller ned Veståsen.
Jevnaker, Viken
6.2km | 93m ◢ ◣ 452m

Søtbakkdalen

Fantastisk nedkjøring til på den gamle ferdselsveien til Sinnersetra ved Mylla. Seterstien gikk antagelig lenger nord, fordi gårdene Brattval og Rønnerud setret på Sinnerseter. Kan sykles tur-retur.