/ Verden / Norge / Vestfold og Telemark / Sandefjord
EnglishNorskDeutchItalianoFrançaise

Stisykling i Sandefjord, Vestfold og Telemark, Norge

I Sandefjord finner du 7 stier med en total lengde på 79 kilometer. Planlegg sykkelturen på de beste stiene med GPX-spor, bilder, beskrivelser og høydeprofiler. Filtrer for de best rangerte stiene, eller velg passende vanskelighetsgrad for å finne de beste stiene for ditt eventyr. Bruk Trailguide-appen til å se GPS-posisjonen din og navigere for å finne frem.

Sandefjord, Vestfold og Telemark
23.9km | 350m ◢ ◣ 352m

Østerøya rundt

Naturskjønn og morsom flytende variert løype. Dette er en fin tur rundt noen av Sandefjords fineste kystlinje og kystskoger. Stort sett flytende furustier forbundet med grus og asfalt. Dette gir en g…
Sandefjord, Vestfold og Telemark
26km | 546m ◢ ◣ 550m

Fokserød-Solløkka retur

Start på Fokserød og sykle stier, traktorveier, litt asfalt og grusveier, Frebergåsen og en fin sti ved Solløkka (Oksås). Litt feillogging av spor ved Frebergåsen, men eller OK spor. Veldig flott star…
Sandefjord, Vestfold og Telemark
0.1km

Steep, to berm, to jump, to jump

Navnet forklarer denne seksjonen. Kort tillagd sti som føles ut som du er i en bikepark.
Hjertås, Vestfold og Telemark
0.7km

Storåsens perle

Super flytsti som kan gi mye fart uten å tråkke i et lengre strekke. Stien er bygget til i noen svinger og har med noen små hopp med litt airtime om man vil.
Hjertås, Vestfold og Telemark
1.9km

Hjertås warm-up

Super sti å varme opp med for å få flyt og god fart mot slutten med en lang og enkel nedkjøring.
Sandefjord, Vestfold og Telemark
23.8km | 226m ◢ ◣ 233m

Østerøya

Fin runde på Østerøya i Sandefjord forbi seks fine strender. Stort sett enkle stier men noen partier med litt stor stein. Det er mulig å komme rundt de krevende partiene ved å velge annen rute.
Sandefjord, Vestfold og Telemark
2.3km

Enge-Årø runden

Flott liten runde i skogen med en liten utforkjøring. Anbefalt retning er fra parkeringsplassen og over brua, da får du en fin liten nedkjøring. Noe kjøring på asfalt mellom skogspartiene.