/ Verden / Norge / Viken / Gol / Gol
EnglishNorskDeutchItalianoFrançaise

Nørelihovda

Gol, Viken, Norge
3km|190m ◢ ◣ 247m|27.07.2020

Beskrivelse

Flowy trail from the peak of Nørelihovda. Can be ridden in both directions. From the start you have an amazing view over the Tisleifjorden.

Find the whole tour here: https://trailguide.net/340

Heldagstur med lite skyving med utgpkt fra Hemsedal som tar deg over Nørelihovda over til Golsfjellet med Veslefjell, Storefjell og Ørterhøvda på alt fra superflowy singletrack og mer krevende underlag med noen nødvendige gruspartier for å få knyttet det hele sammen. Sikkert mange som mener at den er blå, men min oppfatning er at selv om det meste er syklbart så er det tidvis småkrevende stisykling.

NB: Viktig å sykle runden mot klokka. Altså ta til høyre når du kommer til Appelsintreet første gang.

Hvordan finne stien

Ta bilen og kjør opp mot Lykkja i krysset på Ulsåk. Fortsett opp litt forbi langrennsarenaen Gravset og ta grusvei opp til høyre. Dette er grusveien som man sykler "Storevatnet" rundt (Se turistfolder). Følg skiltene "Storevatnet Rundt" til grusveien deler seg i et T kryss noen hundre HM lengre oppe og stien begynner rett frem.

Siste anmeldelser

4/5
Jon Rellsve rangerte Nørelihovda veldig bra. Blomeslettane til Nøreli er en av de fineste strekkene jeg sykler i Hemsedal. Morsom og variert. Mye god flyt og varierende opp/ned . Fin begge veier. Foretrekkes dog når det er tørt.28.aug.2022

Siste førerapporter

Jon Rellsve rapporterte forholdene på Nørelihovda som perfekt. 28.aug.2022