/ Verden / Tyskland / Niedersachsen / undefined / Rosengarten
EnglishNorskDeutchItalianoFrançaise

Feuerlöscher

Rosengarten, Niedersachsen, Tyskland
0.3km|0m ◢ ◣ 37m|27.11.2019

Beskrivelse

Brannslukningsapparatet ligner en miniatyr sykkelparkbane.

Som en litt morsommere variant avgrener stien seg til venstre halvveis langs Sennhütte-løypa. Etter noen kraftige steg på pedalene går den direkte inn i en venstre-høyre berm-kombinasjon med litt sendetid. La bremsene være åpne, mini-step opp rett inn i neste berm, etterfulgt av 2 bølger og et fall gjennom to trær.

Og slik fortsetter det... (Slippet kan omgås på en alternativ linje.) Løypa er krydret med små hindringer, doble bølger, step-ups og ulike retningsendringer. Det er ingen kjedsomhet her, og du er konstant opptatt.

Genesis:

Fire Extinguisher 1.0 ble bygget med sikte på å kjøre en sti der det skjer noe til enhver tid. Ulike retningsendringer, bermer, bølger for å hoppe eller surfe på bakhjulet, røtter, steiner og til og med et fall vil ikke la syklisten hvile i det hele tatt.

Brannslukningsapparatet bestod opprinnelig av 2 linjer og gikk i nedre del gjennom flere kollapskratre av gamle brunkullgruver. På grunn av fare for at krateret skulle kollapse ble stien da stengt og ny linje definert i samråd med skogen.

Deretter ble den nåværende linjen med brannslukningsapparater opprettet i flere måneder med hardt arbeid av mange frivillige!

Turforslag:

Rød tur: https://trailguide.net/5794

- / -
Foto: DD
Drop im Feuerlöscher
Foto: DD
Foto: DD
Trail Einstieg. Feuerlöscher links, Kleiner Feigling rechts
Foto: DD