/ Verden / Norge / Oppland / Nord-Aurdal / Ranheimsbygda
EnglishNorskDeutchItalianoFrançaise

Koltjern-Fjellstad

Ranheimsbygda, Nord-Aurdal, Oppland, Norge
2km|23m ◢ ◣ 89m|14.07.2016

Beskrivelse

Slak sti på gammel traktorvei. Binder sammen mange stier i Ranheimsåsen og derfor et flott utgangspunkt for en Ranheims-runde. Kan fint sykles både opp og ned. Etter store regnfall blir deler av denne stien ganske gjørmete.

I hovedsak en enkel sti som kan sykles av de aller fleste. Det siste (eventuelt første) partiet mot grusveien som går til Koltjern er litt mer krevende, men dette er svært kort.

Det første partiet fra Steinsetbygdvegen er nå ødelagt av hogstaktivitet, men antar at det ganske fort blir etablert ny sti så fort hogstarbeidet er ferdig. For øvrig ganske morsomt å sykle i sporene etter hogstmaskinene.

Hvordan finne stien

Fra Steinsetbygdvegen: (oppover) Se etter skilt til Koltjern, Karihuskampen og Kvernatjernet, stien begynner her. Dersom du kommer fra Koltjern: Sykle nedover på grusveien på nordsiden av tjernet. Etter noen hundre meter står det skilt til Kvernatjerne hvor stien tar av.

Siste anmeldelser

4/5
Nina Gässler rangerte Koltjern-Fjellstad veldig bra. Bra å sykle i seg selv og en fin måte å komme seg til de andre stier. Syklet oppover.11.jun.2021